dinsdag 15 december 2009

Scampi in wok

Ingrediënten van Scampi in wok


* 50 gram boter
* scampi
* sambal of verse chilipeper
* peper
* zout
* water
* 15 centiliter room
* verse koriander

Bereidingswijze van Scampi in wok

Neem de wok en laat deze goed heet worden. Voeg de scampi erbij en kruid deze met wat peper en zout. Gooi er een halve soeplepel sambal bij en laat de scampi's bruin bakken aan beide zijden. Blus daarna het geheel met een beetje water en laat alles even fruiten.
Voeg nu de room erbij (15 centiliter) en laat dan het geheel even sudderen.
Neem de koriander, maak er een bolletje van en hak dit fijn. Voeg de koriander bij de wok.
Met de overschot van een beetje koriander kan je het bord dresseren. Het geheel is klaar.

Delen van dit recept 'Scampi in wok' zijn afkomstig van/geinspireerd door: Start To Cook (vtm)

Serveersuggestie(s)

Te serveren als voorgerecht. Bij hoofdgerecht te serveren met aardappelpuree en een vers slaatje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten